Hallo bloggen!

Heia, 

I dag sto jeg opp halv 2 tror jeg, men det var i den tiden jeg endelig kom meg ut av sengen. Jeg fikk ikke sove i natt, så tilslutt bestemte jeg meg for å stappe ørepropper i ørene, og det var en smart ting å gjøre, for jeg sovnet nesten med en gang. Jeg hørte ikke at mamma pratet med meg i morges eller noen ting, så jeg var utrolig overrasket. Jeg hadde begge øreproppene i ørene når jeg sto opp også. (AMAZING) haha xD 

I dag skinner solen og det er varmt her, har enda ikke vært ute da. Er ikke helt i form, vondt i hodet og føler meg utrolig dårlig, tror jeg har fått influensa eller noe, jeg har vært kvalm mye den siste tiden og er ikke helt i 100. Så jeg skal nok prøve og bli bedre, matlysten har heller ikke vært på det beste, jeg skulle spise en skål med corn flakes i går og jeg kom ned med skålen nesten full. Så jeg vet ikke helt, må nok være influensa som er ute og leker med meg. Jeg har ellers ikke spist noe i dag da jeg absolutt ikke har vært sulten, har prøvd å få i meg mat, men har liksom aldri klart det. Jeg sitter her i en joggebukse, cosy socks fra Cubus og en stor KRIK genser som er utrolig varm, passer bra nå når jeg er så kald og fryser sånn som jeg gjør. 

Men nok klaging, jeg tror ikke jeg skriver mer i dag, men kommer nok ett innlegg i morgen. Da skal jeg ut og gå en lang tur hvis været er fint, kan ikke sitte inne så mye lenger heller. Så ja, vi prates nok sent sent i kveld eller i morgen en gang. 

Bildeopplasteren er vist helt ute å kjører, den funker ikke... så håper den blir bedre i løpet av kvelden. Da kommer det kanskje noen bilder. Vi får se. 

Gørill <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits