Om mitt liv i Svergie.

Hei, nå kommer innlegget om når jeg bodde i Sverige. 

Det begynte i 2000 at mamma og den stefaren jeg hadde på den tiden bestemte seg for å flytte til Sverige, for å oppleve noe nytt. Så jeg ble litt lei meg for jeg måtte flytte fra slekta mi og familien, venner, skolen og huset. Jeg ble lei meg men ble fort glad da jeg fikk mitt eget rom i et hus i Skövde i Sverige, vet ikke helt hvor i Svergie dette var men det var på en flott plass i allefall. Der begynte jeg i 1 klasse eller 0en som dem begynner i der. Så kort tid etter at vi hadde flyttet dit fikk jeg begynne på rideskole og fikk ri på masse flotte og søte ponnier. Søstera mi fikk så klart ri på litt større hester, men det gjorde meg ikke noe. Jeg fikk masse venner og jeg lærte meg masse på rideskolen. 

1år etter att vi hadde bodd i Skövde flytta vi til en plass som heter Grästorp og spør du meg er det utrolig fint der. Masse flotte mennesker og ikke minst flott natur. Der ble det buss til skolen hverdag og hjem. Bodde langt borte i fra skolen så kunne ikke akkurat gå til skolen heller, kort tid etter at vi hadde flyttet der begynte jeg og ri på en ny rideskole noe jeg var veldig glad for, jeg har alltid elsket hester. Jeg vant ting å tang når det var sånne små konkurranser de laget. Jeg fikk mye skryt av ridelæreren min og jeg vant blandt annet en dressyrkonkurranse. Vant over søstera mi (stolt) dette var på en av de treige hestene i stallen og jeg var fornøyd med det jeg gjorde. Jeg fikk han i gang og jobbet han hardt fram, jeg husker det enda i dag. Har lappen her en plass, blandt tingene mine rundt forbi. Jeg red mye på rideskolen og ville ikke gå glipp av en eneste time. Selv om mamma lå på sykehuset for noe så skulle jeg absolutt gå glipp av ridetimen så jeg tok sykkelen og sykla de 6km med søstera mi. Noe jeg er glad for at jeg gjorde, for jeg lærte meg tross alt noe. Så til slutt fikk jeg hele tiden den samme hesten, husker henne enda, en Araber som heter Coska. Hun fant til slutt ut at hun var redd alt, hun stakk ofte ut med meg og voksne som satt å så på fikk litt små panikk, men jeg datt aldri av og var like hel etter den lille springmarsjen. Jeg bodde i Grästorop i hele 6år før vi flytta tilbake til Norge. Men i løpet av tiden vi bodde i sverige fikk jeg og søstera mi også gå 1uke på rideleir hos den gamle ridelæreren også. Noe jeg syntes var kjempe kjekt, redd to flotte ponnier, en c og en d. Kavat og Rascha. To flotte hester, brukte Rascha på turer og Kavat i paddocken for det gikk ikke å han med på turene for han var for vill. Jeg savner leir tiden. Glemte tilogmed genseren min der (buhu). Har bilder fra den tiden når mammas gamle pc er oppe å går igjen. 

Mens vi bodde i Grästorp fikk jeg også min første hest, en gottlandsruss, hun var en b-ponni og kom fra rideskolen i Skövde. Jeg var veldig glad for å ha henne, det var både oppturer og nedturer underveis og jeg savner virkelig den ponnien, vi har vært i gjennom masse som jeg aldri kommer til å glemme. 

Husker ikke så mye mer fra denne tiden. Men her er innlegget i allefall. Btw, fikk min første kjæreste og mine bestevenner bor i Svergie. Inget land er som gode Sverige. Jeg savner virkelig å bo der, når jeg blir 18 flytter jeg nok dit selv. (Joho). Husker enda huset vi bodde i og akkuratt hvordan det så ut overalt rundt forbi. 

Gir meg her jeg, ingen bilder.... 

Gørill <3 

2 kommentarer

fin blogg !

zirkeline

16.mar.2012 kl.16:48

Martine C. Karlson: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

hits