Hva jeg skal framover

Heia, tenkte at jeg skulle skrive ett lite innlegg om hva jeg skal videre. Da sikter jeg til månedene framover og høsten. Jeg skal kanskje enn plass, men kan ikke helt si hva.. for er ikke 100% sikker. Jeg vet jeg skal til Danmark og Veggli i sommer, Danmark med familien og en venninne og Veggli med familien uten venninna mi. Jeg skal også pakke de fleste tingene mine og flytte 3-4 timer i fra mamma og familien for 1år. Noe jeg grugleder meg til, men kanskje det blir spennende. Jeg skal nemmelig på folkehøyskole (joho). Den ligger jo en stund unda og jeg må reise inn til bergen eller noe for å komme meg hjem, siden jeg verken har bil eller det går buss i fra plassen. Jeg vil helst ikke si hvor jeg skal før til høsten og jeg går der. (ser det best sånn). Da kan jeg kanskje linke til skolen eller noe, så men først. 

Nå begynner det jo og nerme seg min 17års bursdag, og gud som jeg gleder meg til å bli 1år nermere 18!!! :D 

Jaja, nå sitter jeg her og skriver dette innlegget, jeg tenkte at jeg skulle skrive litt etterpå om når jeg bodde i Svergie. Men det kommer sikkert senere. 

Gørill <3 

2 kommentarer

Carro

15.mar.2012 kl.07:09

Sv: Kan du svenska? :D

I alla fall, tack för en superfin kommentar! Blev superglad när jag läste den! :)

zirkeline

15.mar.2012 kl.12:53

Carro: Så där, jag sliter med skrivinga, men jag har bodd i svergie i 6år. Så jag är sådär nu, men jag kan säja att jag saknar Sverige varje dag som går. Ingen plats är som Svergie. Saknar ochså ponnyn jag hadde där. :)

Skriv en ny kommentar

hits