Blogger jeg leser, del 3

Hei, her kommer del 3 av hvilke blogger jeg leser. 

http://teamnyrk.blogg.se/

Har ikke bilde til denne svenske super bra bloggen, denne bloggen drives av to super søte jenter som ønsker og komme langt opp. Det er det jeg oppfatter, de har to hester, Tilda og Pamela. Disse to jentene valgte å starte en blogg i sammen da jeg tror de ikke orket og blogge for seg selv, denne bloggen er det mange som titter innom hverdag. Jeg søkte bare rundt på nettet da jeg fant denne fantastiske hestebloggen. Jeg sier bare stå på jenter. 

Vi har også 

http://kristinawarg.se/

Hun har mange hester og er langt oppe, hun konkurrer mye og kjemper seg videre oppover. Hun jobber mye med hestene sine og tar godt vare på dem. Jeg vet ikke helt hvordan jeg kom over denne bloggen, men den er verdt og lese og jeg kommer til å følge den videre lenge. Kan jeg ikke ha hest, vil jeg lese blogger om folk som har hest. 

Har en del andre blogger, men må bare finne ut om det er sånn at jeg absolutt må legge dem ut på bloggen eller om jeg ikke er sånn kjempe fast blogg leser på de bloggene. Jeg stiker sikkert bare innom bloggen 2-3 ganger i uka. Men alle de andre her, kan jeg stikke innom flere ganger til dagen for å lese samme innlegg flere ganger, graver meg også bakover i arkivet på de fleste bloggene og leser om hva som har skjedd når jeg ikke har kommet over bloggen eller noe og sånn. Jeg skriver senere ett innlegg om når jeg bodde i sverige, for ja... jeg har faktsisk bodd der! :) Kan også skrive om hva jeg skal til høsten!!! :D 

Gørill <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits