blogger jeg leser, del 2

Da skal jeg prøve og se om bildeopplasteren vil funke nå, krysser fingrene for det da! Eller blir dette utsatt til i morgen, 

Denne bloggen handler om Caroline og hennes liv sammen med hesten sin Chuck, jeg kom over denne bloggen for ikke så lenge siden, da det var en link fra http://ztreliin.blogg.se/  sin blogg, og etter første besøk der inne ble jeg helt betatt av Caroline og Chuck sin hverdag. Caroline fikk Chuck i slutten av 2011 og jobber hardt med han. Jeg kommer til å følge denne bloggen kjempe lenge. Dette er også en svensk og utrolig bra blogg, jeg er kjempe fornøyd. Trykk på bildet for å komme til bloggen. 

Jenta som driver den svenske hestebloggen, carlssonpataket. Har to hester, hesten over har hun hatt siden sommeren 2011 og Soccan har hun hatt siden sommeren 2009 (ps. På bildet står det blogg.se / det stemmer ikke det er carlssonpataket.se) Hun jobber hardt med begge hestene, Cabi har skadet seg så hun har ikke ridd han, men han er på bedringens vei. Ja, trykk på bildet hvis du vil stikke innom og se på bloggen hennes! Jeg kom over bloggen til Sara via Caroline & Linn sin blogg. Altså http://ztreliin.blogg.se/ og http://baraacarro.blogg.se/ sine blogger. 

Leser også en del norske blogger, jeg tenker jeg bare legger ut link til de bloggene for det er en del blogger jeg skal kunne holdestyr over. 

http://l0ve.blogg.no/   jeg kom over Erica sin blogg via topplista. Jeg synes dette er en kjempe bra blogg. Min menig om Erica er at jeg får en følelse av at hun er en veldig jordnær jente som ikke bryr seg så mye om kritikk får jeg en sterk følelse av.

http://fotballfrue.no/ Dett er en blogg jeg har fulgt med siden starten av tror jeg, det begynte vell her på blogg.no? (husker ikke helt) til hun fikk sin egen hjemmeside. Synes dette er en utrolig inspirerende og flott blogg. Synes også at Caroline er veldig søt og virker også jordnær og snill.  

neste liste kommer i morgen eller senere i dag! Orker ikke å skrive så veldig mange akkurat nå.. skal snart hoppe i dusjen også, for det kan jeg trenge med den forskjølelsen jeg går og bærer på!  


Bilde tatt under stevne i sommer på rogalandrideklubb. 

Gørill <3 

3 kommentarer

Fin blogg !

Carro

11.mar.2012 kl.09:18

GUD vad glad jag blir! Så himla kul att du gillar min blogg och det är verkligen super kul att få reda på det med. Man blir så peppad till att blogga mer :D Hoppas du förstår vad jag menar! :)

KRAM

zirkeline

11.mar.2012 kl.16:08

Carro: Jag fattar vad du menar, kul att du har kollat på min blogg med! :)

Skriv en ny kommentar

hits