LOL!

Heia, 

for øyeblikket er jeg ikke sikker på om jeg er 100% tilbake, men jeg skal prøve å stikke innom hverdag og skrive. Men vet ikke om jeg får det til. For en stund tilbake var jeg ute med en venninne og var i en bursdag, når jeg skulle gå merket jeg at veska mi var borte. Jeg hadde heldigvis ikke annet en parfymen, sminken og laderen å headsetet til iphonen oppi. Iphoen hadde jeg på meg hele tiden, alikevell er det sykt bittert. Sminken ble funnet igjen sammen med parfymen med laderen og headsetet er forduftet. Headsetet kostet meg over 300,- så det er ganske irreterede. Veska var heller ikke billig i seg selv, den kosetet vell 599,-. Så jeg kjente jeg ble sur. Det er anmeld hos politiet så jeg håper bare at de som har tatt det kommer med det. Men hvis ikke vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg har kjøpt alle tingene med mine egen penger og det er trist at det blir frastjålet fra meg, mamma ble litt sur selv. Hun er bare glad for at det ikke var den nye iphonen min som jeg bare har hatt i ca 4 måneder. Det er jeg også glad for, vet ikke hva jeg hadde gjort da. Men jeg håper politet finner dem som har stjålet det, men har mistet håpet. 

Så nå er det på leting etter jobb, så jeg kan kjøpe meg en ny veske. Jeg fant en som Erica som har bloggen http://l0ve.blogg.no/1331226661_nagleveske.html denne veska falt meg rett i smak. Så jeg skal virkelig få meg jobb nå og bestille denne herligheten. Skal også annskaffe meg kamera før jeg reiser på ferie i danmark i sommer med den herlige venninna mi Therese! 

Men kan ikke skrive mer for nå, skal rydde rommet mitt. Så prates vi mer senere. (kan ikke love jeg skriver noe innlegg senere i dag, men skal prøve!) Gørill <3 

Én kommentar

mariann brubakken

10.mar.2012 kl.00:43

pent bilde!:)

Skriv en ny kommentar

hits