Hva jeg skal videre ut våren/sommeren/høsten/vinteren.

Hei folkens, 

Nå kommer jeg til å skrive hva jeg skal/kanskje skal for et helt år. 

Jeg har utrolig lyst til å søke meg inn på Folkehøyskole, jeg har lov til det. For de kan ta inn de under 18år. Men du får ikke være med på studieturene til utlandet på de som aldersgrensen er 18. Det er noen som de tar inn de under eller noen som ikke har aldersgrense. Så da kan man være med på turene og alt. Jeg har vedlig lyst til å studere utenfor bergen hvor det virker spennende å oppleve nye ting, nye folk og alt det. 

Nå før jeg kanskje skal på folkehøyskole så skal jeg jobbe, det blir utrolig deilig. Jeg skal nok klare å stå opp da. Det er jo penger jeg får. Så skal jeg vell i stallen og sånne ting. Skal bli deilig å kunne gjøre ting selv, ikke bare leve på mamma. Jeg har utrolig lyst til å ha egen hest men det er mye bedre å ha en nå som jeg bor i byen. Kan jo ikke akuratt bygge en stal bak i hagen. For vi har felles hage med 4 andre hus/leiligheter. Vi bor i et område der vi ikke eier våres eget hus, vi leier en leilighet og vi bor over noen som bor under oss. Kjempe koselige folk, så har vi naboer på naboer på naboer. :S Irreterende i lengden. Jeg blir litt sprø av å bo sånn som dette. Var bedre å bo i Sverige, da bodde vi på bondelandet, med hester, høns, katter & hunder. Vet ikke hva andre dyr vi hadde... kaniner, marsvin & hamster. Ja det var mye av alt. Jeg savner Sverige men ikke huset. Huffameg. (det er en annen historie)

I sommer skal jeg til danmark med søte Therese. Vi skal reise med min familie. Vi har alt betalt hytta og sånne ting. Så det ska bli 1 hel uke med herlig ferie. Når jeg kommer hjem skal jeg vell jobbe igjen. Vet ikke helt hvor. Men en eller annen plass skal jeg vell jobbe. Vurderer kongeparken igjen. Hadde vært sykli kult. 

Noen har spurt meg om jeg kan vise bilder av rommet mitt eller video. Skal se hva jeg får til da imovien min har klikka :S Så det blir enten bilder eller video. Men tenker det blir bilder, vet ikke når jeg skal gjøre dette. 

Ok, dette blir for nå. Skal lage et 2011 blogg innlegg. Så det blir ikke kjempe masse bilder. Det er jo et helt år vi snakker om her da! :D 


Ikke så pent, tidlig på morran i desember.. skulle på jobb tenker jeg. :P 

Klemmer fra Gørill <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits